skip to Main Content
Treenitrikoot Ja Vitamiinivalmisteet Boostaavat Sinua Pimeään Talveen

Treenitrikoot ja vitamiinivalmisteet boostaavat sinua pimeään talveen

Pimenevät illat ja pitkät pimeät päivät ovat monelle suomalaiselle vaikeaa aikaa. Mieli saattaa mennä maahan eikä liikkuminenkaan oikein tunnu mielekkäältä. Puhutaan jopa kaamosmasennuksesta, joka on valitettavan tuttu juttu monelle suomalaiselle. Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa kaikki mahdolliset keinot käyttöön, jotta omasta kunnosta tulisi huolehdittua myös pitkän ja pimeän talven aikana! Kerromme tässä artikkelissa, kuinka treenitrikoot ja vitamiinivalmisteet auttavat boostaamaan sinua pimeään talveen.

Mukavat treenitrikoot boostaavat sinut liikkeelle

Laadukkaat ja mukavat treenitrikoot boostaavat sinut liikkeelle! Jo vetäessäsi trikoot jalkaan, tunnet kuinka mielesi halajaa treenaamaan. Treenaaminen puolestaan auttaa sinua pitämään kunnostasi huolta, mikä auttaa jaksamaan pitkää ja pimeää vuodenaikaa entistä paremmin. Kun olet hyvässä kunnossa, jaksat kiireistä arkea tavallista paremmin ja myös palaudut arjen koitoksista tavallista nopeammin.

Löydät laadukkaat ja mukavat treenitrikoot näppärästi Aim’n-verkkokaupasta. Tämä ruotsalainen yritys toimittaa myös suomalaiselle aktiiviselle liikkujalle mukavia treenivaatteita nopeasti ja mutkattomasti. Se tarjoaa jopa ilmaisen toimituksen, jos tilaat sen verkkokaupasta treenitrikoita ja muita laadukkaita urheiluvaatteita yli 70 eurolla. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja valita jopa joustavan maksutavan Klarnan kautta. Voit myös liittyä Aim’n:n Dream Clubiin, joka tarjoaa sinulle erityisiä etuja. Clubissa voit esimerkiksi ansaita pisteitä jokaisella ostokerrallasi. Pisteiden avulla voit saada upeita alennuksia ja jopa maksuttomia tuotteita. Clubiin liittyminen kannattaa pitkän pimeän kauden varalta ja toisaalta kesälläkin on kiva päivittää omaa urheiluvaatevalikoimaa, jolloin clubin jäsenyydestä on jälleen hyötyä!

Laadukkaat vitamiinivalmisteet boostaavat vastustuskykyäsi

Riittävästi vitamiinien saannista kannattaa myös pitää huolta. Yhdessä riittävän liikunnan ja riittävän unen kanssa laadukkaat vitamiinivalmisteet auttavat tehokkaasti boostaamaan vastustuskykyäsi. Etenkin erilaisten voimakkaiden virusepidemioiden aikana hyvä vastustuskyky on tarpeen ja sen muodostamiseen kannattaa panostaa!

D-vitamiini on yksi niistä vitamiineista, joita kannattaa nauttia laadukkaan vitamiinivalmisteen muodossa. Etenkin pimeänä vuodenaikana D-vitamiinin saanti ilman laadukasta D-vitamiinivalmistetta on haastavaa. D-vitamiinin on todettu suojaavan infektioilta ja jopa vähentävän koronavirusinfektioon sairastumisen riskiä. Lisäksi sillä on todettu olevan muitakin hyviä terveysvaikutuksia. Parhaillaan tutkitaan esimerkiksi D-vitamiinin mahdollisuuksia MS-taudin tukihoidossa.

Lisävinkkejä kaamosmasennusta vastaan

Mukavien treenitrikoiden ja laadukkaiden vitamiinivalmisteiden lisäksi kannattaa panostaa myös mukavaan tekemiseen ja hyviin ihmissuhteisiin. Kun arjessa on jotakin mukavaa, jota odottaa, ja luotettavia ihmisiä, joiden tukeen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa, on tavallista helpompaa pitää kaamosmasennus ja -väsymys loitolla. Huolehdi myös riittävästä ja riittävän laadukkaasta unesta, jonka varmistamiseksi voit saada apua esimerkiksi painopeitosta ja älylaitteiden sulkemisesta riittävän ajoissa ennen nukkumaanmenoa.

Moni kaamosmasennuksesta kärsivä panostaa myös kirkasvalolamppuun, jonka avulla he pyrkivät selättämään syksyn ja talven pimeyttä sekä kaamosmasennusta. Yleensä jo 20 – 30 minuutin kirkasvalohoito päivittäin riittää. Kirkasvalolampun voi sijoittaa vaikkapa kahvipöydälle, jolloin se on näppärästi käytettävissä vaikkapa aamun kahvihetken aikana. Muistathan huomioida, että valon pitäisi olla vähintään 45 – 50 sentin päässä kasvoistasi.

Back To Top
Total